Skip to main content

RVS Biminitops

Biminitops van hoge RVS 316 kwaliteit met buizen van 25 mm en een hoge kwaliteit doek. Verkrijgbaar in 3 hoogten en Breedte van 137 - 300 cm.

RVS biminitops

Aluminium Biminitops

Wij hebben 2, 3 en 4 boog aluminium biminitops. Kwaltiteit buizen van 25 mm en een doek met kwaliteit 600D. Verschillende kleuren en maten. 

Aluminium Biminitops

Biminitop onderdelen

Onze biminitops worden geleverd met bevestigingsmaterialen. U kunt kiezen voor extra (luxe) beugels of railing bevesting. Tevens hebben wij een reserve pakket. 

Biminitop onderdelen

Welkom bij biminitopservice!

Wij hebben een uitgebreid assortiment biminitops met allerlei bevestigingsmaterialen voor uw boot. Wij kiezen voor de beste kwaliteit en prijsverhouding en hebben voor u een keuze voor aluminium of RVS316 biminitops met dikke buizen van 25mm. Stevig genoeg voor jarenlang vaarplezier. 

Reserve onderdelen
Wij hebben voor zowel RVS als ook aluminium biminitops diverse onderdelen op voorraad. Zo bent u altijd voorzien van die delen die u in de toekomst eens moet vervangen. 

Biminitop service
Wij bieden een extra service door u te helpen met inmeten van uw Biminitop of bij het "opknappen" van uw bestaande Biminitop. Kijk hiervoor op Biminitop Service.

Eenvoudig bestellen
U kunt bij ons een biminitop en/of onderdelen eenvoudig bestellen. Voor biminitops in combinatie met extra bevestingsmaterialen en reserve sets, gebruikt u ons bestelformulier. Na uw bestelling, krijgt u een vrijblijvende orderbevestiging met factuur. Deze kunt uzelf aan ons betalen (of niet). De bestelling is bij ons pas definitief indien wij uw betaling hebben ontvangen. Vanaf dat moment wordt uw product geleverd binnen afgesproken termijn. 

Kijk in onze catalogus welke biminitops en onderdelen wij u kunnen bieden. 

Internationaal
Woont u niet in Nederland, maar in een ander EU land, kunt u uw biminitop en Onderdelen in onze internationale website bestellen. Kijk op Biminitopsevice.eu

In 2023 gaan wij bouwen aan 1 shopsyteem voor alle EU landen!